USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

На освітлення і роботу світлофорів Ковельська громада витратить 2 млн

28 Грудня 2022 22:32
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило тендер на утримання та технічне обслуговування об’єктів вуличного освітлення. На ці послуги протягом року спрямують близько двох мільйонів гривень.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 31 грудня 2022 року, а аукціон розпочнеться 2 січня 2023 року. Очікувана вартість послуг – два мільйони гривень.

Відповідно до технічних вимог, завдання з утримання та технічного обслуговування об’єктів вуличного освітлення Ковельської громади полягає в обслуговуванні електромереж вуличного освітлення, щитів обліку та керування зовнішнім освітленням, заміні електроламп, освітлювальної арматури та устаткування, обслуговуванні світлофорних об’єктів, новорічних ялинок та міського фонтану.

Ідеться, зокрема, про наступні послуги: обслуговування, ремонт, перевірка роботи світильників та утилізація відпрацьованих або пошкоджених ламп; миття та протирання захисного скла світильників; обслуговування та ремонт опор вуличного освітлення; очищення опор від оголошень, реклами; обслуговування та ремонт повітряної лінії зовнішнього освітлення; обслуговування та ремонт кабельних (підземних) ліній зовнішнього освітлення; обслуговування та ремонт щитів обліку, керування зовнішнім освітленням; обслуговування новорічних ялинок у районі центральної площі та мікрорайону «Сільмаш»; обслуговування міського фонтану; обслуговування міського електронного годинника на вулиці Незалежності, 104; обслуговування мереж вуличного освітлення та паркових світильників у парках Шевченка та Лесі Українки, на меморіалі.

Ці послуги на території громади мають надавати до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на нове обладнання та устаткування буде становити п’ять років.

Нагадаємо, протягом дев’яти місяців 2022 року в Луцькій громаді встановили 53 світильники вуличного освітлення та збудували два світлофорних об’єкти. В цілому на експлуатацію зовнішнього освітлення та світлофорів у громаді витрачають близько 10 мільйонів гривень на рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus