USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Кабмін чекає велике оновлення: що вирішили на терміновому засіданні нардепи від «Слуги народу»

8 Травня 2024 22:35
Парламентська фракція «Слуга народу» в середу, 8 травня, провела термінове засідання, де на порядку денному були кадрові зміни в Кабінеті міністрів України.

Про це повідомив народний депутат України Олександр Качура, передає ТСН.

Нардепи провладної партії вирішили, що заяву міністра аграрної політики Миколи Сольського про відставку необхідно задовольнити. Завтра, 9 травня, це зробить профільний комітет, після чого рішення відправлять на голосування.

Качура зазначив, що під час обговорення «деякі депутати озвучили занепокоєння щодо обґрунтованості» висунутої міністру підозри в незаконних оборудках із землею.

Читати ще: Українського міністра викрили на заволодінні землею держави на 291 мільйон

Ще одним важливим рішенням стало підтримання пропозиції щодо розділу Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури на два відомства:

– Міністерство інфраструктури;

– Міністерство регіональної політики.

«Зі слів колег, провалена робота з регіональної політики та місцевого самоврядування. До речі, за такого варіанту спочатку ми маємо звільнити міністра Кубракова», – зауважив Качура.

Читати ще: Рада розглядає дві моделі економічного бронювання, – Арахамія

Нардеп також повідомив, що премʼєр-міністр запропонував обʼєднати дкілька міністерств, щоб оптимізувати бюджетні витрати. Проте Качура не уточнив, які саме відомства можуть злити в одне велике міністерство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus