USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

На баскетбольному турнірі в Луцьку відомі волиняни збирали кошти на ЗСУ. Фото

22 Лютого 2024 10:10
У Луцьку в залі ОДЮСШ відбувся благодійний баскетбольний турнір «Разом до перемоги», на якому збирали кошти на потреби Збройних сил України. За кубок змагалися чотири колективи: «Обласна влада», «Збірна Луцька», «Міська влада», «Бізнес».

Ініціатором змагань виступив баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет», а допомогу в проведенні надали влада міста й області, Волинський національний університет та партнери клубу.

На майданчику в поєдинках зійшлися відомі на Волині чиновники, спортсмени, представники бізнесу та громадські діячі. Підсилили команди професійні баскетболісти «Старого Луцька».
Читати ще: Хто став переможцем баскетбольного турніру пам’яті Олексія Веремійчика. Фото

Побажати учасникам гарної гри завітали представники влади. Усі висловили сподівання, що спортивний захід допоможе зібрати кошти для військових. До слова, усю зібрану впродовж вечора суму спрямують для підрозділу, у якому несе службу фотограф «Старого Луцька» Микола Лесик.
Головний тренер луцького клубу Дмитро Чайковський висловив подяку всім, хто долучився до благодійної мети.

«Прошу всіх допомагати Збройним силам України. Разом ми маємо перемогти ворога. Маю надію, що наш захід принесе не лише задоволення та здоров’я, а й зможе допомогти фотографу нашого клубу Миколі Лесику, який боронить Україну», – звернувся до присутніх Дмитро Чайковський.
Читати ще: Козацький турнір із рукопашу гопак у Луцьку зібрав майже 200 учасників. Фото

Упродовж турніру чотири колективи зіграли два півфінали, матч за третє місце та фінал. Поєдинки тривали два періоди по 10 хвилин. Команди мали змогу купити професійного баскетболіста на підсилення до та під час матчу. Так, за лідерів «Старого Луцька» Олександра Кольченка та Стейсі Томаса було заплачено 10 та 8 тисяч гривень відповідно, які пішли в загальну скарбничку.
Першими змагалися «Бізнес» та «Обласна влада». Після двох періодів табло показувало нічию 45:45, тому команди зіграли додатковий час, після чого збірна бізнесменів святкувала тріумф – 49:54.

У другому півфіналі «Збірна Луцька» із семиочковим відривом перемогла «Міську владу» – 34:27. Третє місце в підсумку дісталося владі області. А перемогу в турнірі вибороли гравці комади «Бізнес». У фіналі вони закинули на два очки більше, ніж «Збірна Луцька».
Читати ще: Хто став переможцем Кубка міського голови з баскетболу. Фоторепортаж

Крім того, під час вечора клуб влаштував аукціон, де головними лотами стали форми баскетболістів луцького клубу. Також у холі спортшколи продавали солодощі ручної роботи.

Зазначимо, що благодійний турнір на підтримку військових у Луцьку проводять другий рік поспіль. Минулоріч перемогу святкувала збірна міської влади.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1234 Показати IP 22 Лютого 2024 10:37
А чому вони не в ЗСУ здоров'я не дозволяє?
любитель спорту Показати IP 22 Лютого 2024 11:41
Молодці! Дуже потрібний спортвно - масовий захід! так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus