USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Моя мама особлива»: волинський письменник презентував шістнадцяту книгу

28 Листопада 2023 06:46
Знаний письменник і заслужений журналіст України Євген Хотимчук оприлюднив щемливі спогади про маму. Після важкої хвороби автор впорядкував свої тексти та видав збірку «Доля матері».

Згадуючи маму та розповідаючи про одне з найбільш щемливих оповідань, 72-річний Євген Хотимчук не стримує сліз, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Три головки часнику». Я їду з дому, а мама біжить за машиною і несе в руках три головки часнику. Я думав, що щось забула сказати. Вийшов, запитую: що таке? А вона: сину, я не маю тобі що дати, не можу дати ні курки, ні сала, ні м’яса – лиш часнику. Я поцілував матері руки… Про мам сказано і написано дуже багато, але моя мама особлива. Вона з таким болем, з такими муками нас виховувала. Ми залишилися сиротами. Мені було вісім, братику – 10 років», – говорить письменник Євген Хотимчук.

Читати ще: Відома літературознавиця презентувала у Луцьку книгу про Максима Рильського. Фото

У його новій книзі – різні спогади: і зворушливі, і веселі. Це вже шістнадцяте видання автора, до якого увійшли теж оповідання з книги «Рідна мати моя».

«Я у 2016 році видав книжечку «Рідна мати моя». Після того згадав багато тем, написав про маму багато інших оповідань. Я це все з’єднав і видав другу книжку «Доля матері». Дуже довго мучився з назвою. Ця книга об’ємніша, цікавіша. Я вже став зрілим майстром, мені так, власне, здається, тому дав більше тем, розширив горизонти, краєвиди своєї книжки», – коментує Євген Хотимчук.

На презентації видання було чимало поціновувачів автора. Серед них – імениті письменники, наприклад, Володимир Лис.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus