USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Майже шість років за ґратами: волинянина засудили за крадіжки

10 Травня 2024 22:28
Вийшов із Маневицької колонії та знову взявся за крадіжки. Жителя села Боголюби, що неподалік Луцька, раз за разом ловлять і садять до в’язниці. Чи можна перевиховати злодія?

Не раз після того, як за кимось зачиняють двері тюремної камери, кажуть: «Буде час подумати». Хтось справді після звільнення змінює життя, а хтось знову йде злодійською стежиною. От і житель села Боголюби раз за разом потрапляє за ґрати. У 2020-му йому дали три роки і три місяці ув’язнення. Відсидів, вийшов і знову заробив ув’язнення – вже на чотири роки за зберігання боєприпасів. Нині до послужного списку додалося ще й шахрайство, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Ніхто не допитував ні свідків, ні потерпілих. А тут виявилося, що мені навалили п’ять років і шість місяців. За що? За те, що я все віддав, і ніхто взагалі претензій не має до мене? За що такий строк?» – наголосив на нещодавньому судовому засіданні обвинувачений Василь.

Читати ще: За крадіжку iPhone невиліковно хворого волинянина посадили на понад п’ять років

За інформацією поліції, чоловік видурив телефон, вкрав сковорідку, дезодорант, чай та лазерну указку з ліхтариком. Через два дні в іншому магазині поцупив кухонні ножі. Потім вкрав шоколадки і віскі.

Оскільки нині діє воєнний стан, то покарання суворіші. Суд першої інстанції вирішив призначити волинянину покарання у виді п’яти років і п’яти місяців позбавлення волі.

Читати ще: Вкрав навушники і парфуми: лучанину світить від семи років за ґратами

За словами чоловіка, він відшкодував підприємцям збитки.

В апеляції вирішив захищати себе сам, мовляв, від адвокатів немає толку. «Я краще буду сам захищати, бо воно нічого не спасає. Що тут захищати? Там, де я винуватий, – я винуватий. Там, де я не винуватий, – ні», – констатував обвинувачений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus