USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Луцькі волонтери подарують за донати кроликів із передової

2 Квітня 2024 15:19
Луцька волонтерка Наталка Грушка оголосила незвичний аукціон. За донати на автівку для військовослужбовця з Луцька Романа Черниша вона подарує двох кроликів. Тваринок отримала від воїнів, які боронять Україну на Донеччині.

«Кроликів нам передали з передової до Луцька. Це дві гарні дівчинки. Я впевнена, що ці красуні мають бути в хороших господарів, у надійних руках. Це допоможе нам наблизити перемогу, тому донатьте», – зазначила волонтерка, йдеться в сюжеті «12 Каналу».

За умовами аукціону на картку Наталки Грушки потрібно переказати 1000 гривень та чекати розіграшу, який проведе громадська організація «Вишківські павучки».

Результати – увечері у четвер, 4 квітня, в прямому ефірі.

Номер картки Наталки Грушки: 4149 4991 6841 0510.

Читати ще: Виготовляють власноруч і вкладають душу: волонтерки з Луцька подарували воїнам 10 тисяч ангелів

Нагадаємо, лучанка Наталка Грушка волонтерить із перших годин війни. Починала з підгодовування домашніх тваринок, яких кинули сусіди, а зараз відправляє на фронт безпілотники та автомобілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus