USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Луцькі школярі змагалися за звання найрозумнішого у грі Mind Game. Фото

11 Квітня 2023 18:46
В обласному центрі Волині вчергове влаштували інтелектуальну гру Mind Game для учнів 9-11 класів. Цього разу за звання найрозумнішого змагалися 32 команди, а перемогу вдруге поспіль здобула команда Холодний Яр.

Традиційно організаторами Mind Game стали Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та Луцька міська рада.

Нагадаємо, вперше інтелектуальна гра для школярів відбулася минулого року, тоді за звання найрозумніших змагалося 29 команд. Оскільки такий формат «зайшов» учасникам, Mind Game влаштували і для студентів.
Як зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, попередні ігри сподобалися як школярам, так і студентам. А оскільки розвиток молоді – один з головних напрямків діяльності Фонду, Mind Game вирішили провести вчергове.

«Mind Game – це гра на рівень інтелекту та знань. Питання може подужати будь-який старшокласник, незалежно від того, які оцінки він отримує в школі. Головне у цій грі – загальний розвиток. Тому ми вирішили провести Mind Game для шкіл Луцької міської громади ще раз. Кількість команд цього разу свідчить про те, що інтелектуальна гра сподобалася школярам», – зазначила Катерина Шкльода.
Заступниця міського голови Ірина Чебелюк висловила переконання, що в командах зібрані найкращі учні, які сьогодні мають унікальну можливість продемонструвати свої знання. Вона побажала учасникам мудрості, швидких думок та оперативності у прийнятті рішень під час гри.
Під час гри більшість питань стосувалися історії України та літератури. Попри те, що Mind Game ­– це не НМТ, завдання покликані допомогти учасникам підготуватися до мультитесту. Впродовж дев’яти раундів команди обирали правильний варіант відповіді, вгадували терміни, події, явища, а також відповідати на музичні запитання.
Після кожного раунду найактивніші учасники отримували індивідуальні подарунки. За підсумками гри переможцем стала команда Холодний Яр, друге місце зайняла команда Brainstorm, а третє місце здобули Модестики. Відзначимо, що для холодноярівців це вже друга перемога поспіль.
Команди-переможці отримали великі портативні колонки для своїх шкіл, які стануть в нагоді під час організації різноманітних заходів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus