USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Луцькі борчині представлять Україну на чемпіонаті світу

19 Травня 2024 13:59
В м.Тернопіль 17-18 травня провели відбірковий чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА. Фіналісти чемпіонату будуть представляти Україну на чемпіонаті світу, який відбудеться в серпні цього року в Абу Дабі.

Лучанки Поліна Ковирнова та Дарина Сакович увійшли в основний склад збірної та будуть готуватися до чемпіонату світу, щоб достойно представити нашу країну на міжнародній арені, повідомив тренер Сергій Ковирнов.

«ММА в нашій країні один з найпопулярніших та наймасовіших видів спорту, і цей чемпіонат тому доказ, деякі категорії налічували до 30 учасників. Всі діти провели по 3-5 поєдинків.

Для багатьох наших вихованців це перші такі масштабні змагання, відповідно їхали в першу чергу за досвідом та враженнями», – каже тренер.

Читати ще: Тренуються в різних видах боротьби: дві юні лучанки стали чемпіонками Європи з ММА

Отож, результати:

Ковирнова Поліна – золото

Ковирнова Аліна – золото

Сакович Дарина – срібло

Іванова Вероніка – срібло

Лукащук Марія – бронза

Ковальчук Матвій – бронза
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus