USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Луцькі артисти презентували українське мистецтво в Греції

11 Липня 2023 22:42
У Греції з 23 червня по 4 липня відбувся перший україно-грецький фестиваль «Art Festival Unity Lutsk-Edipsos». Захід започаткований Луцькою міською радою та муніципалітетом Істіея Республіки Греція у партнерстві з фірмою «DUNAI Travel».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Луцьку міську територіальну громаду представляли дитячий зразковий ансамбль танцю «Волиняночка» Палацу культури міста Луцька (керівник заслужений працівник культури України Олена Козачук), зразковий аматорський фольклорний колектив «Вервечка» та зразкова аматорська вокальна студія «Зернятко» культурно-мистецького центру «Красне» (керівники: Зоряна Міщенко та заслужена артистка України Алла Опейда), вокальний дитячий колектив «Співаночка» (керівник Тетяна Ярошик), спортивний клуб козацьких бойових мистецтв «Герць» (керівник Роман Ковальчук). Делегацію очолювала в.о. директора Палацу культури міста Луцька Тетяна Ліпич.

«Art Festival Unity Lutsk-Edipsos» розпочався парадним маршем луцьких колективів вулицями грецького міста Едіпсос під Державним Прапором України. Щодня колективи представляли нові концертні програми та виступи, які викликали у глядачів яскраві емоції, захоплення та щирий подив. Окрім концертних виступів, презентували присутнім і фільми про жорстокі реалії війни в Україні.

Наші артисти впродовж фестивалю активно спілкувалися з учасниками колективів з Греції, мали можливість відпочити та оздоровитися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus