USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.80 41.20
  • PLN 10.16 10.44

Главу російської розвідки Наришкіна викрили у постачанні гречки до США, – ЗМІ

24 Вересня 2023 12:55
Директор Служби зовнішньої розвідки країни-терористки РФ Сергій Наришкін за допомогою родичів, можливо, постачає російські продукти харчування до США та Канади. Один із головних активів родини Наришкіна – постачальник круп «Агро-Альянс». Частка в цьому підприємстві була у дочки глави СЗР Вероніки Наришкіної, а торік її переписали на невістку головного розвідника Світлану Наришкіну.

Про це інформують Українські Новини з посиланням на портал The Insider.

ТОВ «Агро-Альянс», в якому сім’я Наришкіна контролює 27,15%, велика компанія: її оборот складає понад 19 млрд рублів (понад $197 млн, – ред.). Вона торгує рисом, гречкою, квасолею, манкою, пластівцями та макаронами. Свою продукцію фірма Наришкіних постачає у великі російські торговельні мережі, колонії та в’язниці.

«Агро-Альянс» також відправляє крупи на експорт до США, Канади та Євросоюзу. Крупи закуповують дві фірми з Нью-Йорка: Zenith Foods та Krasnyi Oktyabr. У США «Агро-Альянс» лише за минулий рік відправив понад 113 тонн продуктів.

Фірма має і канадського партнера – East-West Foods Distribution. За минулий рік він закупив у «Агро-Альянсу» понад 51 тонну круп. У Німеччині із фірмою Наришкіна працює сервіс Posylka. Втім, формальних порушень у цьому немає – члени родини Наришкіна не перебувають під санкціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Вересня 2023 16:05
Скоро в США вибори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus