USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.45

До Міжнародного дня онкохворої дитини на Волині провели акцію «Золота Стрічка»

16 Лютого 2024 19:38
Щорічно до Міжнародного дня онкохворої дитини для підвищення обізнаності про дитячий рак, а також на підтримку онкохворих дітей і підлітків та їхніх сімей Благодійний фонд «З Богом у серці» організовує акцію «Золота Стрічка».

Щорічно учасники акції, зокрема учні навчальних закладів, навіть найменші, одягають в цей день золоті стрічечки – символ боротьби із дитячою онкологією та активно долучаються до допомоги.

«Хоч чимало дорослих бояться піднімати тему дитячого раку, натомість чим більше дорослі спілкуються із дітьми, тим більше вони ростуть чуйними, свідомими, добрішими, милосерднішими.

Діти дуже гарно сприймають цю акцію, вони хочуть знати, вони хочуть допомагати, вони хочуть підтримувати своїх однолітків у біді.

Ми розробили ілюстровані посібники, які допомагають педагогам спілкуватись на непросту тему дитячої онкології зі школярами та студентами.

Ми знаємо: дібрати правильні слова вкрай складно, тому супроводжуємо та консультуємо педагогів, і завжди готові допомогти відповісти навіть на найбільш складні запитання від дітей», – наголошують організатори акції.

З кожним роком вдається залучати все більше нових учасників: цього року долучилось ще більше навчальних закладів (відмовились лише дві школи — ліцей №2 та №22), також долучились працівники підприємств та державних установ, зокрема працівники ДПС та ГУ Нацполіції у Волинській області.
Як зазначають організатори, усі охочі можуть просто взяти стрічечку, а можуть і зробити донат у 10 гривень. І таким чином долучитись до придбання важливого обладнання, якого потребують діти онковідділення – автоматичної біопсійної системи. Для цього потрібно зібрати 80.000 гривень.

Долучитись до акції можна і дистанційно, потреб багато, допомога потрібна завжди!

Офіційна картка організації: 4246 0010 0224 4295.

Отримувач - Благодійний фонд «З Богом у серці»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus