USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Чому українські підприємці все частіше починають бізнес за кордоном?*

28 Серпня 2023 18:43
З роками українські підприємці все активніше почали розглядати іноземні ринки для розширення своєї діяльності. Однією з популярних локацій є ОАЕ. Реєстрація компанії в ОАЕ виявляється часто вигідною через сприятливе податкове законодавство і міцну економічну структуру держави.

Переваги

Ключові переваги ведення бізнесу за кордоном наступні.

1. Доступ до нових ринків. Відчинивши двері до іноземних ринків, підприємці не тільки отримують доступ до нової аудиторії, але й відкривають нові можливості для розширення своєї клієнтської бази. Це також дає змогу ділитися інноваційними рішеннями та технологіями з клієнтами і партнерами у різних регіонах світу. Такий глобальний підхід може вести до збільшення обсягів продажів та доходу.

2. Різноманітність ресурсів. Кожен ринок має свою унікальність, що полягає в специфічних ресурсах, які можуть бути недоступні на вітчизняному ринку. Це може бути все – від рідкісних сировинних матеріалів до висококваліфікованої робочої сили. Іноземні ринки можуть також пропонувати нові технології, методики управління або навіть новітні бізнес-моделі, які можна інтегрувати в свої операційні процеси.

3. Оптимізація податків. Різні країни мають різні податкові системи, і деякі з них створені так, щоб бути більш привабливими для іноземних інвесторів. Переміщуючи частину своєї діяльності за кордон, підприємці можуть використовувати ці пільги для оптимізації своїх податкових зобов'язань. Додатково співпраця з місцевими консультантами може допомогти підприємцям краще розуміти та використовувати переваги місцевого податкового законодавства.
Виклики та перепони на шляху глобалізації

Починаючи бізнес за кордоном, підприємці можуть зіткнутися з низкою труднощів, як-то мовний бар'єр, незнання місцевого законодавства та культурні особливості. Наприклад, заповнення анкети на візу в Канаду може вимагати вивчення специфікацій візового режиму цієї країни, тому краще звернутися по допомогу до професіоналів з команди PRIKHODKO & PARTNERS.

Важливо ретельно планувати кожен етап виходу на іноземний ринок. Систематичний аналіз ризиків, консультації з експертами та дослідження ринкових умов можуть бути незамінними інструментами в цьому процесі.

Глобалізація бізнесу не тільки може принести додатковий дохід та розширити ринкову долю, але й стане ключем до стійкого зростання і розвитку для українських підприємців, дозволивши їм конкурувати на міжнародному рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Володимир Показати IP 28 Серпня 2023 19:01
Цікаво чому
Да до Володимир Показати IP 29 Серпня 2023 16:58
Я знаю чому...15 втрачених років ...Корупція,брехня,безвідповідальність,популізм і тупість держави....
Сергій Показати IP 13 Березня 2024 10:38
В Україні наче теж відкривати свій бізнес та розвивати його доволі легко, навіть не дивлячись на війну. Особисто я б рекомендував відкрити свій інтернет-бізнес.Все, що потрібно мати для цього - бажання. Звісно, його потрібно буде завжди просувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus