USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

БЮТ і «НУ» ставали у чергу, щоб «лягти в ліжко» з Партією Регіонів, – Тягнибок

8 Вересня 2008 11:37

Лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 7 вересня розповів про те, чим зараз живе український політикум.

«Спочатку «Наша Україна» вела переговори з Партією Регіонів про так звану «ширку». А потім, коли почалася війна у Грузії, і Москва побачила, що Президент займає прогрузинську позицію, антиросійську позицію. Тоді Кремль моментально переорієнтувався з «Нашої України» на БЮТ, покликав до Москви Януковича і Юльку та домовилися, що вони – разом під ковпаком Путіна-Мєдвєдєва.
Москва і її «п’ята колона» аж пищить, тішиться, бо її прихвостні – «регіони», вітренки, симоненки тут правлять балом сьогодні. І ніколи того не було би, якби «Наша Україна» і БЮТ не ставали в чергу до Партії Регіонів, хто з нею перший «ляже у ліжко».
Я шокований, коли та сама Тимошенко голосує в парламенті разом з Партією Регіонів, а через годину виступає по телевізору і розказує, що вона за демократичну коаліцію.
Можу сказати і про «Нашу Україну». Хіба не вони перед виборами розказували, що утворять єдину пропрезидентську партію. А де єдина партія?».
Як зазначив пан Тягнибок, тепер Луценко з «Самообороною» пішов до Тимошенко. Аналогічно вчинив Тарасюк з Народним рухом.
Олег Тягнибок наголосив на тому, що досі не прийняті закони про ОУН-УПА, скасування депутатської недоторканності. Де «закон один для всіх»?, – риторично спитався голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
На його думку, очолювана ним партія на наступних виборах все ж таки потрапить до парламенту через те, що населення зневірюється у інших політичних силах через масову брехню.
Як стверджує лідер ВО «Свобода», позачергові вибори до Верховної Ради відбудуться у грудні і від їх результатів залежатиме доля та терміни президентських виборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Показати IP 8 Вересня 2008 12:59
Ох як Тягнибок хоче щоб Президент ліг з ним в ліжко. У Віктора Андрійовича нормальна орієнтація. Так що підбирайте порівняння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus