USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Бібліотеки Луцької громади отримали понад пів тисячі нових книг

11 Квітня 2024 21:25
У квітні до бібліотек Луцької міської громади надійшло 619 книг з українських видавництв. Серед цих надходжень – нові видання українських та закордонних письменників.

Про це в коментарі Суспільному розповіла директорка «Луцької міської централізованої бібліотечної системи» Марія Назаревич.

З її слів, у межах міської «Програми розвитку культури на 2023-2025 роки» на придбання цієї партії з бюджету Луцької громади цього року виділили орієнтовно 150 тисяч гривень.

«За запитами користувачів обирали книги, тобто протягом пів року ми систематизували побажання людей і потім проводили тендер», – зазначила Марія Назаревич.
Читати ще: Книжкові клуби, блоги, сімейні читання: як у Луцьку популяризують книгу серед школярів

Серед новинок на полицях книгозбірень – сучасна художня література від Світлани Талан, Ярини Вовк, Дарини Гнатко, Андрія Кокотюхи, Люко Дашвар, Ніни Фіалко, Марії Матіос, Юрія Винничука, Василя Карп’юка.
Також є нові історико-пізнавальні та пригодницькі книжки про навколишній світ, Україну та українців, різні казкові історії для дітей тощо.

Зараз триває централізована обробка та інвентаризація отриманої літератури, після чого книги розподілять і передадуть у бібліотеки-філії Луцької громади.

Зі слів Марії Назаревич, новинки читачі зможуть переглядати вже в травні. Наявність книжок у конкретній бібліотеці можна буде перевіряти онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus