USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Без сенсацій не обійшлося: визначили чемпіона Луцької громади з мініфутболу серед шкіл. Фото

18 Травня 2024 09:34
У Луцьку відбувся турнір з мініфутболу серед учнів 10-11 класів навчальних закладів громади. Участь у ньому взяли одинадцять команд. Перемогу в підсумку здобули футболісти ліцею №1.

До організації змагань долучилися Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», департамент освіти Луцької міської ради та Федерація футболу міста Луцька.

Після групового етапу та матчів плей-оф сформувалася четвірка півфіналістів, яка розіграла трофей на майданчиках ліцею №10 та гімназії №19.
У першому півфіналі ліцей №21 зіграв унічию з ліцеєм №1 – усе вирішила серія пенальті, де більш влучними були останні.

Читати ще: У Луцьку завершився перший «Кубок ректора з мініфутболу»: хто переміг. Фото

Другий півфінал завершився сенсаційним результатом: ліцей №14, у складі якого є гравець юнацької збірної України з футзалу, розгромно поступився ліцею №27. «Чотирнадцяті» контролювали м’яч увесь матч, але суперники вдало вибігали в контратаки. У підсумку з рахунком 4:1 ліцей №27 покрокував до фіналу.
Читати ще: Двоє футболістів з Луцька зіграють у юнацькому чемпіонаті Європи

У грі за третє місце ліцей №21 переграв ліцей №14, здобувши таким чином бронзові медалі. Фінальний свисток зафіксував рахунок 2:0.
У матчі за золото все вирішив єдиний гол. Ліцей №1 забив у першому таймі та втримав переможний рахунок до кінця гри, ставши переможцем турніру. А ліцей №27 завершив виступи зі сріблом у руках.
Як зазначив менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський, мініфутбольні турніри для школярів у Луцькій громаді відбуваються щорічно. Це дає змогу учням показати вміння та захистити честь свого навчального закладу.

«Відбувся завершальний мініфутбольний турнір серед шкіл Луцької громади. Ми побачили виступи чотирьох найсильніших команд у фінальному етапі й відзначили найкращих. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» протягом року підтримував міжшкільні змагання з мініфутболу для всіх вікових категорій дітей. Учням потрібні приємні моменти, а гра у футбол може їх забезпечити», – наголосив Тарас Осадовський.
Очільник департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар акцентував на важливості спортивних змагань, щоб діти мали можливість фізично розвиватися.

«Ми маємо гарну співпрацю з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», проводячи щотижнево різні активності. Вони нас постійно підтримують із матеріальним забезпеченням закладів освіти в частині фізичного виховання та з проведенням самих змагань. Бачимо, що за першість громади змагаються найкращі команди. Гадаю, у майбутньому матимемо ким пишатися», – зауважив Віталій Бондар.
Окремо організатори змагань відзначили переможців у індивідуальних номінаціях.

Найкращий гравець ліцею №1 – Назар Бурда.

Найкращий гравець ліцею №14 – Вадим Азізов.

Найкращий гравець ліцею №21 – Максим Кременець.

Найкращий гравець ліцею №27 – Назар Козік.

Найкращий воротар турніру – гравець ліцею №27 Вадим Бондар.

Найкращий захисник турніру – гравець ліцею №21 Олександр Музичук.

Найкращий гравець турніру – гравець ліцею №1 Максим Неділенко.
Читати ще: У пам'ять про видатного тренера на луцькому «Авангарді» змагаються 130 легкоатлетів. Фото

По завершенню матчів та вітальної частини призери отримали медалі, кубки та футбольні м’ячі для навчального закладу. Турнір серед учнів 10-11 класів став завершальним міжшкільним змаганням із мініфутболу в навчальному році.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus