USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

PRofessional Small Talks: студентів-журналістів ВНУ навчали кризових комунікацій під час війни

8 Березня 2024 13:13
Кафедра соціальних комунікацій Волинського національного університету імені Лесі Українки продовжує реалізовувати проєкт PRofessional Small Talks, у межах якого для здобувачів освіти організовують зустрічі з топспікерами, зокрема піарниками, журналістами, рекламістами. На факультет філології та журналістики завітав Володимир Гребьонкін - фахівець-комунікаційник із багаторічним стажем роботи у пресслужбах і журналістиці.

Під час зустрічі Володимир Гребьонкін розповідав аудиторії про кризові комунікації під час війни й управління інформаційною ситуацією, інформує пресслужба вишу.

Проректорка Наталія Благовірна зауважила, що кафедра соціальних комунікацій запрошує на зустрічі своїх випускників і практиків, які можуть передати власний досвід здобувачам. «Сучасний процес підготовки студентів журналістів, рекламістів і піарників не може обійтися без спілкування з практиками», – резюмувала вона.
Читати ще: Як не нашкодити і водночас розповісти про важливе: у ВНУ навчають військових журналістів

Володимир Гребьонкін на початку зустрічі розповів про те, що працював у всіх видах журналістики, але називає себе газетярем. Окрім цього, медійник має досвід роботи у пресслужбах.
Запрошений спікер закцентував увагу студентсько-викладацької аудиторії на важливості комунікації та спілкування. «Один мій друг каже, що всі проблеми через відсутність спілкування», – заявив Володимир Гребьонкін.
Читати ще: «Приємно, що молодь читає книги»: студенти ВНУ зустрілися з подружжям волинських письменників та харківським видавцем

Посередницькі функції пресслужб, моніторинг інформації, комунікаційні стратегії – ці та чимало інших тематичних питань порушив комунікаційник під час розмови. Окрім цього, він закцентував увагу молоді на тому, що журналісти й представники пресслужб повинні нести відповідальність за те, що вони пишуть.
За словами Володимира Гребьонкіна, робота медійника – це не про шаблонний стабільний графік. «Ми не працюємо, коли спимо», – заявив він. Студенти й викладачі активно долучалися до розмови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus