USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Хотіла відкрити бізнес: українка за мільйон продавала дворічного сина

24 Квітня 2024 17:04
У Дніпрі жінка намагалася продати свою дворічну дитину за один мільйон гривень.

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора 24 квітня.

Слідство встановило, що підозрювана вирішила продати свого дворічного сина, адже він нібито заважав їй влаштовувати особисте життя. Жінка не бажала виховувати та піклуватися про дитину.

Читати ще: Волинянці, яка продавала дитину, дали три роки умовно

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, купити дитину 19-річна жінка запропонувала своїй знайомій та домовилась з нею про зустріч.

23 квітня жінка взяла дитину та прийшла на визначене місце, де «продала» хлопчика за мільйон гривень. Її було затримано при одержанні обумовленої суми.

Правоохоронці розповіли, що жінка не хотіла доглядати за сином, тому вирішила його позбутися, а на отримані гроші планувала відкрити власний бізнес.

Читати ще: На кордоні затримали 23-річну волинянку із секс-рабинями, серед жертв – неповнолітня

В поліції зазначають, що дитину передали представникам органів влади та ювенальним поліцейським. Зараз хлопчиком опікуються лікарі.

За місцем мешкання затриманої провели обшук та вилучили речові докази. Їй повідомили про підозру за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми). Найближчим часом фігурантці буде обрано запобіжний захід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus