USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Захотілося жити – взяв РПГ й почав стріляти», – волинський прикордонник про знищення ворожої БМП на Донеччині

25 Квітня 2024 08:09
Прикордонник на псевдо Лезо із перших днів широкомасштабного збройного вторгнення рф захищає Батьківщину в лавах Волинського загону. Воїн пройшов фахову підготовку та служить у протитанковій заставі прикордонної комендатури швидкого реагування.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Сила волі та відмінні навички у володінні протитанковою зброєю допомогли прикордоннику вижити та знищити бронетехніку окупантів.

«Під вечір на нашу позицію приїхали ворожі танк та БМП. Танка ми навіть спочатку не побачили, а побачили БМП, що їде повним ходом. Бойова машина зупинилась від підриву міни й уже потім я її добив з РПГ», – пригадав бій прикордонник.

Читати ще: «Палимо ворожі танки та БМП з екіпажами», – волинський прикордонник про оборону на Новопавлівському напрямку

«Відчуття – це страх. Бо ти бачиш, як на тебе ломиться така машина, і страшно щось робити, але потім, певно, рефлекс спрацював. Захотілося жити – взяв РПГ й почав стріляти», – поділився відчуттями військовослужбовець.

Після влучного пострілу розслаблятися було ніколи, адже ще треба було ліквідувати живу силу противника, яка намагалась захопити позицію.

«Спочатку добивали ворожу піхоту, а потім, уже як штурм закінчився, якась радість була. Але радість не тому, що підбив, а тому, що живий», – сказав Лезо.

Читати ще: «Тяжко, страшно, але тримаємо фронт, щоб вдома такого не було», – прикордонник з Волинського загону

А найбільше прикордонник радів би від можливості зустрітися з сімʼєю, дітьми. Проте доводиться стримувати загарбників на сході, щоб ворожа навала не просунулася далі.

«Хочеться додому, хочеться спокійного життя. У мене сімʼя, двоє маленьких діток, хочеться бути з ними. Але мусимо бути тут, мусимо стримувати, мусимо боротися», – резюмував боєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus