USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Нововолинську вишивають Рушник Пам’яті з іменами загиблих Героїв

12 Квітня 2024 09:35
У Нововолинську триває робота над створенням Рушника Пам’яті.

Про це інформує Нововолинська міська рада.

На 20-метровому полотнищі вже вишили стилізований герб України, орнамент з соняшниками та імена понад 50 наших земляків – борців за незалежність України, учасників антитерористичної операції, Захисників та Захисниць нашої держави.

Першою почала роботу мама Героя України Костянтина Мрочка Алла Мрочко зі своєю подругою. Згодом до вишивання Рушника Пам’яті долучилися інші майстрині, а також мами та дружини загиблих військовослужбовців.

На світлинах – мама полеглого Героя Сергія Власюка завершує вишивати ім’я свого сина. Ольга Валентинівна ще трохи попрацює над Рушником Пам’яті, а згодом передасть полотнище рідним полеглих Захисників, які також зголосилися вишивати.
Ідею створення рушника з іменами загиблих Героїв озвучили торік восени. Координує роботу радниця міського голови Катерина Варвус.
Завершений виріб буде зберігатися у Нововолинському історичному музеї. Рушник Пам’яті буде символом вдячності й шани за подвиг та самопожертву наших Захисників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus