USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку до Дня вишиванки стартував фотоконкурс. Як взяти участь

8 Травня 2024 09:01
День вишиванки – одне з найбільш зворушливих свят для кожного українця та українки, день коли ми маємо нагоду ще раз показати всьому світу частинкою якої надзвичайно могутньої нації ми є. З цієї нагоди у Луцьку оголошують вже наш традиційний фотоконкурс «Моє місце сили в улюбленому Луцьку».

Тож не ховайте свої сорочки у шафах, а діставайте їх, фотографуйтесь в них у особливих місцях рідної громади та надсилайте свої яскраві світлини, інформує пресслужба міськради.

Для участі у фотоконкурсі:

1. До 12 травня 2024 року надсилайте нам свої фото у вишиванках у ваших «місцях сили» в Луцькій громаді (обов’язково зазначте назву локації) та контактні дані автора (ПІП та контактний номер телефону) на електронну адресу [email protected]

У темі листа пишіть «На конкурс вишиванки» (для того, щоб ваш лист точно не загубився).

2. Обов’язково підпишіться на Facebook сторінки департаменту молоді та спорту та компанії «Едельвіка».

Вимоги до фоторобіт:

– Тільки одне фото від учасниці/учасника;

– Фото мають бути якісними (чітке зображення);

– На фото ви маєте бути у вишиванці та перебувати у вашому улюбленому місці нашої чарівної громади.

13 травня всі отримані світлини будуть опубліковані на офіційній сторінці департаменту молоді та спорту в соціальній мережі Facebook (одним постом в порядку надходження світлин) та візьмуть участь в онлайн голосуванні за кращі з них.

Голосування триватиме до 15:00, 15 травня 2024 року. У цей час представниками організаторів буде зафіксовано усі наявні на той момент вподобання (лайки) та будуть оголошені 3 переможці фотоконкурсу. Зверніть увагу – ці переможці (1, 2 та 3 місця) визначатимуться виключно за кількістю вподобань.

Також департамент молоді та спорту обере від себе додаткового одного переможця за спеціальною відзнакою (номінація, яка не залежить від кількості вподобань) та вручить йому пам’ятний подарунок.

Автори трьох фото, що отримають найбільшу кількість вподобань за результатами онлайн-голосування, отримають грошові сертифікати від компанії «Едельвіка» та зможуть поповнити свій гардероб новими та стильними вишиванками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus