USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У луцькому виші провели шоу «Хто зверху? Викладачі проти студентів!» і зібрали гроші для ЗСУ

25 Квітня 2024 15:17
Факультет іноземної філології Волинського національного університету імені Лесі Українки організував дуель-шоу «Хто зверху? Викладачі проти студентів!». Захід відбувся 23 квітня.

Про це повідомляє інформаційний відділ вишу.

На заході були присутні Лесині люди на чолі з ректором Анатолієм Цьосем. Левову частину залу зайняли представники факультету-організатора свята. Утім, були гості й із інших структурних підрозділів університету.
На початку заходу ведучі наголосили, що дійство відбувається у межах благодійного Великоднього марафону ВНУ імені Лесі Українки, мета якого – збір коштів для ЗСУ. До слова запросили ректора Анатолія Цьося. Він закликав не забувати подвиг Героїв, які віддали своє життя за Україну в боротьбі з ворогом. У цьому контексті він розповів про те, що на факультеті історії, політології та національної безпеки відкрили меморіальні дошки у пам’ять про загиблих випускників.
«Ми маємо пам’ятати всіх, хто загинув. Також ми повинні якісно й ефективно працювати, здобувати якісну освіту, щоб бути корисними державі. І, звісно, потрібно активно займатися волонтерською діяльністю», – резюмував очільник університету.
Читати ще: У волинському виші – нова наглядова рада. Хто до неї увійшов

Начальник відділу проєктної діяльності управління міжнародного співробітництва Луцької міської ради Юрій Гордійчук пригадав своє навчання на факультеті іноземної філології та зазначив, що нинішні викладачі факультету – його одногрупники. «Ми повинні усвідомлювати, що перебуваємо в стані війни, але не полишати надії, допомагати захисникам боротися, підтримувати їх будь-якими способами і, звісно, донатити», – заявив посадовець.
Під час заходу відбулася низка конкурсів, зокрема «Бліц», «Відгадай пісню», «Хто я» та інші. Звісно, традиційно для шоу «Хто зверху», були й бонусні запитання. Під час заходу панувала позитивна та дружна атмосфера.
До речі, під час дійства також відбувся благодійний аукціон. Ведучі розіграли низку цікавих лотів. Шоу супроводжували танцювальні та вокальні виступи студентів. Зрештою, присутнім вдалося зібрати понад 13600 гривень.
Читати ще: Переселення, депортація та УПА: у Луцьку юні науковці досліджували свій родовід. Фото

Підсумувала захід декан факультету Лариса Макарук, яка подякувала студентам і викладачам за організацію: «У нас одна мета й одна ціль – збір коштів для ЗСУ. Дякую всім, хто знайшов можливість бути тут. Прохання й надалі підтримувати один одного і продовжувати організовувати благодійні заходи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хіба нє ? Показати IP 25 Квітня 2024 20:47
Зверху той на тому, хто знизу !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus