USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

У Дії запустять Е-посвідчення для ветеранів

30 Квітня 2024 22:22
Міністерство в справах ветеранів анонсувало запуск через два місяці Е-посвідчення для ветеранів у Дії.

Про відомство повідомило на своєму сайті у вівторок, 30 квітня.

«Запущено розробку Е-посвідчення в Дії, яке підтверджуватиме статус ветерана/ветеранки, особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника і захисниці. Система вже тестується і буде реалізована за два місяці», – йдеться в повідомленні.

В Мінветеранів розповіли про запуск розробки Е-інструментів для здобуття статусів та Е-виписки з Єдиного державного реєстру ветеранів війни, які мають запустити через шість місяців.

Читати ще: У Луцькій громаді впроваджують комплексну послугу е-Ветеран

«Упроваджуємо Е-сервіси. Впроваджується Е-карта послуг і можливостей у розрізі територіальних громад. Пілот запущено в Івано-Франківській і Тернопільській областях. У травні буде отримано результати пілотного проєкту. Через два місяці е-система працюватиме в усіх регіонах України», – розповіли у відомстві.

Запущено розробку Е-карти вакансій для ветеранів. Система запрацює через чотири місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus