USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Обмежено придатним до військової служби доведеться повторно пройти ВЛК

22 Березня 2024 21:18
Військовослужбовці, які були визнані обмежено придатними до служби, повинні будуть пройти повторний медичний огляд. Верховна Рада України скасувала поняття «обмежено придатний» до служби в ЗСУ.

Про це повідомила заступник Міністра оборони України Наталія Калмикова в ефірі телемарафону «Єдині новини», інформує АрміяInform.

«Ті люди, які отримували висновок ВЛК як «обмежено придатні», пройдуть переогляд, і буде визначено їх придатність до служби. І надалі військово-лікарська комісія не буде видавати такий висновок», – заявила вона.

Наталія Калмикова додала, що такі зміни полегшить життя десяткам тисяч людей.

Читати ще: Рада підтримала законопроект про додаткові пільги для військовослужбовців

«І рідні, і самі військові зверталися і в Міністерство оборони, і в інші органи влади з проханням врегулювати це питання. І ми дуже раді, що Верховна Рада України підтримала ці зміни», – повідомила заступник Міністра оборони України Наталія Калмикова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
??? Показати IP 22 Березня 2024 21:21
Наталія Калмикова додала, що такі зміни полегшить життя десяткам тисяч людей. //// Все для людей, як завжди...
Хз Показати IP 22 Березня 2024 22:31
Непридатні тепер лиш ті хто при владі
Да Показати IP 23 Березня 2024 04:48
По селах осталися старости ,,самозванці,, за їх навіть люди не голосували, та їхні родичі, їх мобілізація не торкається , бо при владі!!!!!
Так Показати IP 23 Березня 2024 05:07
Чомусь, ті здорові, родини, хто набрав земельних ділянок гектарами при владі, їх не торкається мобілізація, а інваліди, хлопці із сіл які нічого за душою не мають, мають за їхню землю йти помирати, якось несправедливо!!!!
Сергій Показати IP 23 Березня 2024 12:24
Утилізують всих, тепер будуть або придатні або в пакеті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus