USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Не зміг здати сечу: у Луцьку водій, якого спіймали під наркотиками, на суді заперечував вину

24 Квітня 2024 22:10
Не зміг здати сечу, тому не винен, вважав водій, якого зупинили в обласному центрі Волині під час комендантської години та запідозрили, що він вживав наркотики. Суд мав іншу думку, оштрафувавши та позбавивши прав правопорушника.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, 12 січня близько першої години ночі Валентин М. рухався вулицею Захисників України за кермом Volkswagen Golf, маючи ознаки наркотичного сп’яніння. У нього було почервоніле обличчя, зіниці не реагували на світло, а поведінка не відповідала обстановці. Чоловік відмовився від проходження огляду в медичному закладі, тож його дії кваліфікували за ч.1 ст.130 КУпАП.

Однак у судовому засіданні Валентин М. не визнав вину, зазначивши, що не відмовлявся від проходження огляду на визначення стану наркотичного сп`яніння. З його слів, під час медичного освідування він в силу фізіологічних особливостей організму не зміг здати біологічне середовище (сечу) у достатній кількості.

Своєю чергою захисник правопорушника Карпук А.С. просив закрити провадження стосовно свого підзахисного, адже, на його думку, в його діях немає складу адміністративного правопорушення.

Суд же мав іншу думку, оскільки докази підтверджували вину Валентина М. Зрештою правопорушника оштрафували на 17 тисяч гривень та на рік позбавили права керування транспортними засобами.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про водія Валентина М., якого спіймали у стані наркотичного сп’яніння на вулиці Кравчука 17 січня. На суді його також захищав Карпук А.С., але і тоді водій отримав покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus