USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найбільша партія в історії України: на Київщині вилучили 600 кг героїну

31 Березня 2019 23:30
Співробітники поліції вилучили в Київській області 600 кілограмів героїну вартістю близько 50 мільйонів доларів, повідомили у поліції Київської області.

Під час спецоперації, яку провели оперативники Нацполіції у Києві вночі 31 березня, поліцейські затримали часників транснаціонального організованого злочинного наркоугруповання. У складському приміщенні у столиці оперативники вилучили 500 кг особливо небезпечного наркотичного засобу – героїну. Загальна вага вилученої партії склала 600 кг, а її вартість на «чорному» ринку становить понад 50 мільйонів доларів.
Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що це найбільша партія вилученого героїну за часи незалежності України.

«Реформа кримінальної поліції – найбільш складна справа в реорганізації нашого підрозділу. Неможливо щоденно звітувати перед суспільством, що ми придбали, наприклад, технічні засоби. Проте такі викриття показують ефективність реформи. На прикладі нового підходу, створення підрозділу кримінального аналізу спільно з реформованим Департаментом протидії наркозлочинності, бачимо такий результат», – наголосив Сергій Князєв.

Перший заступник Голови Національної поліції України – керівник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін наголосив, що успішна реалізація цієї спецоперації українськими поліцейськими є результатом постійної підтримки та обміну досвідом з міжнародними партнерами, зокрема, зі Сполучених Штатів Америки та Великої Британії.

«Це дійсно та допомога, яка нам потрібна, і той досвід, яким ми обмінюємося з нашими міжнародними партнерами. Дякую співробітникам Департаменту протидії наркозлочинності, управління кримінального аналізу за виконану роботу», – наголосив В’ячеслав Аброськін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 1 Квітня 2019 11:58
Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus