USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Нововолинську облаштовують контрольні пункти, в’їзд немісцевим обмежать

23 Квітня 2020 11:49
На в’їзді до Нововолинська зі сторони Володимира вранці 23 квітня комунальники за участю поліції почали облаштування контрольних пунктів. Такий же встановлюють на виїзді з міста в сторону Львова.

Подібні пункти створили задля недопущення поширення коронавірусу, пише БУГ.

Як розповіли правоохоронці Нововолинського відділу поліції, на пунктах зупинятимуть авто, які в’їжджатимуть у місто та виїжджатимуть з нього. Всім мірятимуть температуру. Якщо скринінг покаже підвищену, то будуть викликати «швидку».
22-го квітня на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій погодили алгоритм роботи карантинних контрольно-пропускних пунктів у Нововолинську, йдеться на сайті міста.

Зокрема, на виконання рішення Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС про встановлення особливого режиму в’їзду на територію Нововолинська та виїзду з нього громадян і транспортних засобів, від 12:00 23 квітня у Нововолинську працюватимуть два карантинні контрольно-пропускні пункти – на вулицях Луцькій та Львівській.
Пункти функціонуватимуть цілодобово. До роботи залучені поліцейські, медики, працівники ДСНС та представники Держпродспоживслужби.

Окрім вимірювання температури, фіксуватимуть тих, хто в’їжджає та виїжджає, з’ясовуватимуть мету поїздки. Зокрема, до населених пунктів впускатимуть лише тих громадян, хто там проживає, іншим рекомендуватимуть не відвідувати цю територію. Також обмеження діятимуть і на виїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Не байдужий Показати IP 23 Квітня 2020 22:01
А якщо на Львів треба з Володимира їхати , тоді як?
Тато Васі Показати IP 24 Квітня 2020 08:46
Дуже своєчасно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus