USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Луцька міська рада передала на фронт дрони та засоби РЕБ

17 Квітня 2024 19:38
Сьогодні міський голова Ігор Поліщук передав для потреб військовослужбовців частини А4025 портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам КВЕРТУС AD COUNTER FPV.

Про це повідломляє пресслужба Луцької міської ради.

Також передали три одиниці DJI Mavic 3 Fly more combo для потреб військової частини А0998, ще два коптера DJI Mavic 3T та одну антидронову рушницю КВЕРТУС G6+ - військовослужбовцям частини А4548.
Читати ще: Завжди поруч: мер Луцька передав військовим чергову партію допомоги

Нагадаємо, вчора для потреб військової частини А0693 було надано два квадрокоптери DJI Маvіc 3 Fly More Combo.

Луцька міська рада щоденно підтримує українських військових, які виконують бойові завдання із захисту територіальної цілісності та незалежності України. Загалом на підтримку військових цьогоріч у Луцьку передбачено 500 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus