USD 40.80 41.15
  • USD 40.80 41.15
  • EUR 40.90 41.10
  • PLN 10.26 10.44

Громада біля Луцька спрямує понад 12 мільйонів на ремонт вулиць

21 Травня 2024 07:17
На послуги з поточного ремонту вулиць і автомобільних доріг комунальної власності Боратинська територіальна громада Луцького району спрямує понад 12 мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги на платформі оголосила Боратинська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 22 травня.

Очікувана вартість ремонту – 12 524 479 гривень.

Як вказано, поточний ремонт вулиць відбуватиметься методом тонкошарового покриття з литих емульсійно-мінеральних сумішей. Таким чином планують оновити покриття на дорогах Гіркополонківського старостинського округу: с. Оздів, вул. Трудова, вул. Лугова та вул. Заповітна, с. Гірка Полонка, вул. Зелена, вул. Відродження, вул. Прибережна, с. Полонка, вул. Південна, вул. Квітнева, вул. Лугова.

У цілому ремонтні роботи включатимуть улаштування вирівнювальних шарів основи зі щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування вирівнювального шару щебенем і бітумною емульсією, розлив бітуму, улаштування тонкошарового покриття, планування узбіч, відновлення водовідвідних каналів тощо.

Усі роботи мають завершити до 30 вересня 2024 року.

Нагадаємо, попередньо Боратинська сільська рада повідомляла про намір відремонтувати дороги Баївського старостинського округу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ваня Показати IP 21 Травня 2024 10:21
Купіть краще дрони для ЗСУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus