USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Безпощадна війна знову несе горе: загинули Герої з Луцької громади Юрій Сілюк та Володимир Бессонов

28 Квітня 2024 11:21
Стало відомо про загибель двох воїнів з Луцької громади – Юрія Сілюка та Володимира Бессонова.

Трагічну звістку повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Сілюк Юрій Юрійович (01.06.1974 року народження) був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду номер обслуги.

Солдат Юрій Сілюк загинув 26 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Архангельське Покровського району Донецької області.
Мешканець села Великий Омеляник Бессонов Володимир Олегович (22.04.1986 року народження) був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду старшого стрільця-оператора.

Старший солдат загинув 26 квітня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Керамік Покровського району Донецької області.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам Захисників. Вічна шана, честь і слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus