USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Театр дає можливість радіти, відчувати та творити
Театр дає можливість радіти, відчувати та творити.

В людських серцях, ще жевріє почуття, яке здатне розпалити вогонь. Мільйони віків воно змушує шукати істину буття. Коли здається, що ти збився зі шляху і все безнадійно, саме ця іскорка допомагає віднайти у собі сили, піднятися та йти далі. Дає змогу зрозуміти справжній сенс життя. Поки я горю, завжди можна запалити інші свічки.
- Я – Надія…
Цими словами молоді актори театральної студії «ТАМІ» ( театр активних молодих інвалідів ) під час свого виступу на VІ мистецькому інтеграційному фестивалі «Забавляночка скликає друзів» закликали усіх глядачів та учасників зробити все можливе, щоб ніколи не згасла в серцях надія і щоб кожен міг завжди запалити своєю надією мир, віру та любов.
Це мистецьке дійство проходило 1 грудня 2011 року на сцені Луцького міського Палацу культури.
Театральна студія «ТАМІ», яка є одним із напрямків роботи Волинського обласного молодіжного Центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», мала можливість виступити з дебютом міні – вистави «Свіча Надії» у цьому фестивалі за підтримки Волинської обласної громадської організації «Фонд місцевого розвитку» в рамках проекту «Підтримка громадських ініціатив з подолання кризи в м. Луцьку» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» згідно проекту «Повноцінне життя». В рамках цього проекту був написаний сценарій вистави, відібрані актори, організовувалися репетиції. Сценічні костюми, пошиті за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», також мали надзвичайно важливе значення в театральній постановці.
Участь у подібних фестивалях є однією з основних форм підтримки та стимулом до творчого розвитку колективу, що об’єднує людей з особливими потребами. Театральне мистецтво допомагає усвідомити, що кожен може і має право творити. А як відомо, у творчості кожен пізнає себе самого, себе в суспільстві та розуміє інших.

Керівник проекту Надія Михальчук
Коментарів: 1
Alchak Показати IP 3 Грудня 2011 19:34
"Мільйони віків воно змушує шукати істину буття"- тобто це понад один мілліард років. Шось новеньке в історіі цивілізації. Автор явно погарячкував. Хоча у людини мистецтва емоцій більше розуму. А, текст нічого, файненький, гарненько про себе співають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus