USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48
Ольга Коритнєва: «Говоріть про мене, що завгодно, головне правильно вимовляйте моє ім’я»

Життя дуже не передбачувана річ. Особливо якщо ти молодий. Особливо якщо маєш хоч якесь відношення до громадсько-політичного руху.
З дитинства нас намагаються вчити „Что такое хорошо, а что такое плохо”, втім, коли ми підростаємо, то стикаємось з тим, що повчання наших мамусь-татусів не мають до вирішення більшості проблем реальності ніякого відношення.
Нещодавно стикнулася з досить неприємною для себе ситуацією. Напевно ніколи не перестану дивуватися людській нещирості (звичайно, вже б мала звикнути). Втім, мова не про це. Тому, що все це – досвід, а досвід, як відомо, безцінний. Головне уникати повторення помилок, та знати собі ціну.
Часто ми нарікаємо на долю несправедливо, – коли подивитися під іншим кутом, то чорне вже не здається таким темним, а біле часто вводить в оману своїм світлом.
В досягненні будь-якої задачі, коли ми є залежними від інших людей та ситуації, варто слугуватися декількома принципами. По-перше, не розумно сліпо вірити чиїмсь обіцянкам, адже часто люди є господарями своїх слів типу „Захотів – слово дав, захотів – забрав” :). По-друге, наївно думати, що людина з якою ти маєш, здавалося б, непогані стосунки, підтримає тебе в потрібну хвилину. АЛЕ, з іншого боку, все, що не робиться – на краще!
Іноді варто знати „друга” в обличчя, щоб не наступити на ті ж граблі. Втім, все ж приємно отримувати допомогу звідти, звідки на неї не чекаєш. Та головне, потрібно пам’ятати про те, що навіть ”чорний” PR, – це все-таки PR. І певною мірою тут неможливо не погодитись зі словами П.Барнума: ”Говоріть про мене, що завгодно, головне правильно вимовляйте моє ім’я ”.
З будь-якої ситуації завжди знайдеться вихід, якщо ти впевнений в своїх силах та рішуче йдеш вперед, бо слабких не б’ють – слабких добивають!..
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Якось до рук потрапила стаття, в якій одна молода дівчина розповідала про відчай, котрий їй довелось пережити, коли їй поставили…
Ні, я не надала перевагу російській мові, підбираючи назву для щоденника, просто ніяк не можу викинути з голови мотив однієї…
На вулиці вперше випав сніг. Як на мене, в таку погоду - краще дивитися в вікно та, попиваючи гарячу ароматну…
Коментарів: 41
Kalipso Показати IP 11 Вересня 2008 14:43
люди, ну що у вас за блоги? шкільний твір на тему.. спада на думку японське прислів"я: "перед тим, як щось написати, подивіться на листок - який він довершений"
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 15:10
Цей блог ще більш-менш, порівняно з іншими писунами
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 15:22
Олю, я чесно нерозумію сенс твоєї писанини, поясни будь-ласка......
Ольга! Показати IP 11 Вересня 2008 15:35
Анонім, а я й не намагалася зробити так, щоб зрозуміли всі, - кому потрібно - той зрозуміє!.. Каліпсо, знаєш, є ще одна мудрість, - "Критикувати завжди легше". Напиши щось сам, а я висловлю свою думку!
Таня до Ольга! Показати IP 20 Жовтня 2010 08:58
Булгаков "если можешь не писать - не пиши..."
Kalipso Показати IP 11 Вересня 2008 15:55
ні краплі критики.. реакція на прочитане.. якщо ти пишеш на загал - чекай різних реакцій.. чи ти сприймаєш адекватно лише дифірамби? в принципі, якщо не бажаєш знати, що думають про твій блог-записи - попрохай адміна вимкнути під твоєї сторінкою право на коментування.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 16:02
Якщо ти пишеш у блог на загальнодоступному новинному сайті - то варто було б писати так, щоб тебе розуміли всі! Хочеш висловитися про наболіле чи самоствердитись - відкрий свою сторінку про себе гарну і пиши туди, що душа забажає. Підвели друзі - пиши! Обрахували в магазині - пиши! На ногу наступили - пиши! А то виходить, "обо всем и ни о чем". Розтікаєшся мислію по древу.
Спостерігач Показати IP 11 Вересня 2008 16:15
А мені все зрозуміло. Kalipso, ти погано слідкуєш за подіями в міській раді!Оль, твій протест адекватний та цілком виправданий!:)
Псевдонім Показати IP 11 Вересня 2008 16:41
А по-моєму,в цій статті якраз і немає скарг на наболіле, або бажання самоствердитись. Якщо людина висловлює своє ставлення до життя, а не намагається, як переважна більшість авторів блогів розумними словами описати власну позицію щодо того, хто і як себе повинен поводити в великій політиці, то я не бачу в цьому нічого поганого!Навпаки, я, наприклад, знайшов тут багато цікавого. Олечко, так тримати!
Шанувальник Показати IP 11 Вересня 2008 17:18
Оля, з твоїми зовнішніми даними не треба звертати уваги на всі недолугі коментарі.
Анонннім Показати IP 11 Вересня 2008 17:44
Пропонуєш 100 раз написати КОРИТНЄВА? Добре, для тебе потренуюсь, щоб писати й говорити без помилок!
Віктор Левандовський Показати IP 11 Вересня 2008 21:15
Та от, Олю, отак от аноніми (дав же бог фамілію) оточують нас, і в них постійно на душі те, що вони тут пишуть, а саме - гімно! От вони й заздрять, какають в душу треба і нетреба... Отак і живемо ))) Олю - тримайся, життя прекрасне, бо воно одне. Класно пишеш, в ЖЖ в тебе було б багато френдів... Чи може ти вже там? ;)
автор багатьог ідей Показати IP 11 Вересня 2008 22:16
>>«Говоріть про мене, що завгодно, головне правильно вимовляйте моє ім’я» ім’я чи прізвище?
Андрій Показати IP 11 Вересня 2008 22:42
на жаль проблема тут не в філосовських словах та значеннях, проблема в тому, що Оля не пройша конкурсу на вакантну посаду в департамент інформаційної політики який очолює Пирожик. Тобто вона пару років підтримувала Шибу та міськраду, а тут її киданули. Вона думала що "звезда", а тут її просто жорстко опустили на землю. Та нічого Ольго, не здавайся і вір у свої сили!
Сергій Показати IP 11 Вересня 2008 22:44
Не переживай Олю, я тебе і так люблю як активного громадського діяча. Та й жінка ти не погана і т.д. Вступай в Нашу Україну і тут ти найдеш свою перспективу.
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 10:05
Не переживай Олю! Якщо виникнуть проблеми, то Вітя Левандовський тебе в біді не залишить.
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 10:38
Олю шкода. Рік тому вона не змогла потрапити на роботу в міськраду (чи виконком). Цього року повторився провал. Павлович обіцяє, але ніяк не може дотримати слова. Але кожен творець своєї долі. Багато хто хотів би бачити Коретнєву в своєму колективі. Вона ж зберігає вірність команді Шиби...
ВУВ Показати IP 12 Вересня 2008 11:15
Дівчина, ти про що? Тебе хтось образив?
Ольга Коритнєва Показати IP 12 Вересня 2008 14:36
Народ, дуже дякую за коментарі, але офіційно повідомляю для тих, хто не в курсі, що з понеділка я все-таки працюватиму в департаменті інформаційної політики! Тому висловлювати співчуття мені не потрібно. Хто хвилюється - в мене все класно і "звезду" ніхто не "кидав". Просто зробила певні висновки, - переконана - це позитив!!!
Кадристка Показати IP 12 Вересня 2008 14:39
На конкурсі в мерії, як кажуть у виконкомі, ніхто її не кидав. Просто конкурс був 12 чоловік на 2 місця. Звісно, що людина зі студентської лави, навіть найрозумніша, могла його ОБ'ЄКТИВНО не виграти. Але в кадровий резерв таки потрапила. Тож незабаром вона свого таки доб'ється, десь у виконкомі прилаштують
Ольга Коритнєва Показати IP 12 Вересня 2008 14:41
Аноніму 12 вересня, 10:38. Я минулого року не змогла потрапити на посаду в міську раду?! Не підкажеш, на яку, бо вперше про це чую!..;)
Небайдужий Показати IP 12 Вересня 2008 15:02
Шанувальник, якщо компліментом про зовнішність ти хочеш якось образити інтелектуальні здібності Ольги, то даремно! Оля відноситься до категорії тих жінок, які використовують всі свої дарування задля досягнення мети. І якщо б вона користувалася б тільки зовнішністю, то навряд чи ми її тут зараз обговорювали. Інша справа, що з молодіжних лідерів зараз залишилися тільки Коритнєва та Гузь. Щодо другого, теперішня позиція Шиби всім зрозуміла, а от дівчину варто було б підтримати, а то з її характером...
Бютман Показати IP 12 Вересня 2008 15:05
Олюню! Дитино! Послухай професора Преображенського і не читай перед обідом ніяких газет. А тим більше навчальних посібників типу "Как стать стервой?". Те, що, можливо, непомітно твоїм одноліткам - дуже кидається у вічі трішки старшим людям. Змінюйся! Кращай! Удачі в цьому! Р.S. І перестань фарбувати волосся! Всі анекдоти про тупих блондинок - про "крашанок". Стань справжньою у всьому. Штучність, вона відчувається.
Ольга Показати IP 12 Вересня 2008 15:18
Андрію 11 вересня, 22:42. Доречі, ДОСІ підтримую Шибу та міську раду!...
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 15:19
Оля, підказую, на посаду соціологши у Богдана Павловича.
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 18:27
"з понеділка я все-таки працюватиму в департаменті інформаційної політики" - що змінились результати конкурсу? чи пройшов додатковий відбів?
Андрій Показати IP 12 Вересня 2008 23:47
Так добре що підтримуєш міськраду, але кого саме яку фракцію чи всіх разом? Разом не потянеш підтримати, там їх 45 і майже всі мужики!
Бютман Показати IP 13 Вересня 2008 07:21
А взагалі-то - нікчемно це все. Дійсно на ображених воду возять.Тільки на чий млин ця водичка? І кому потрібна така "працівниця"? Хіба Шибі.Криза віку в чоловіка?
Олексій ДУДИЧ Показати IP 13 Вересня 2008 12:46
Непоганий рейтинг коментів після блог-запису, з огляду на присутність іміджевої складової в тексті!.. Якби ще можна було писати просто на сторінці сайту, а не в ворді... :)
Ще один шанувальник Показати IP 13 Вересня 2008 14:05
Що ви всі причепились до Олі. Гарна дівчина, не глупа. Один недолік - нікому не розповідай про свої стосунки з Шибою. Шиба невдаха і ця пляма невдач може покрити і тебе. Успіхів тобі. Все буде добре!
Ігор:) Показати IP 15 Вересня 2008 10:18
Олю, а де можна на тебе подивитися?:)
Ще ще один шанувальник Показати IP 15 Вересня 2008 11:47
Щоб там не говорили, а по-моєму Оля досягла своєю статтею те, чого хотіла:"Говоріть про мене, що завгодно..." І помітьте, там жодного прізвища! Молодець!!!
Анонім №2 Показати IP 16 Вересня 2008 01:16
Оля, сажіть будь ласка, Ви справді "Голова Молодіжної ради Луцька"? Чи це фейк якийсь?
new lider Показати IP 18 Вересня 2008 09:20
Ще ще один шанувальник 15 вересня, 11:47 Щоб там не говорили, а по-моєму Оля досягла своєю статтею те, чого хотіла:"Говоріть про мене, що завгодно..." І помітьте, там жодного прізвища! Молодець!!! собаки гавкають, а каравани йдуть
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 14:46
мда...
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 19:27
Так отож...
філолог до шанувальників Показати IP 23 Вересня 2008 16:07
уточніть: "досягла статтею" чи "досягла статтю"?
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2008 15:32
Столько волн и в таком болоте. Так про что тут шум? Девушку кто-то обидел? Или девушка на кого-то обиделась? Ничего нельзя понять.
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2008 17:24
Ну ето точно дєвушка із вищего общества!!!!
Справедливый Показати IP 2 Січня 2009 02:37
"Стаття ні про що" - аби написати й поставити галочку. Автор напевно сам не розуміє що пише. Оля, до вашого відома скажу вам з досвіду критикувати конструктивно важче чим писати такого роду статті, які ви пишете по типу "поток сознания" ні смислу ні змісту. Можете сперечатись, я вам можу довести "Нещодавно стикнулася з досить неприємною для себе ситуацією. Напевно ніколи не перестану дивуватися людській нещирості (звичайно, вже б мала звикнути). Втім, мова не про це. Тому, що все це – досвід, а досвід, як відомо, безцінний. Головне уникати повторення помилок, та знати собі ціну. " Тут ви пишете про досвід, чи про набуття його, раз ви знаєте що вас чомусь оточують не щирі люди, так чому ви з ними маєте будь-яку справу. Чи не хватає досвіду? Судячи по вашій біографії ви не постійні навіть у партійних поглядах, то вступили в партію, то вже безпартійні. Виходить так, то ви їдете, а потім після закриття дверей кричите "відкрийте двері я вийду".
Читач ВН Показати IP 20 Травня 2010 11:50
Чесно кажучи яка стаття такі і коменти. Але я бачу Оля створює новий напрямок в психоаналізі "Поговори про себе в блогах". Чесно кажучи не розсміятися не можу. Оля СЕНКС!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus