USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48
Галина Жилка: Ми повинні жити, а не виживати

Останнім часом мені все частіше на думку спадає, що високий з матеріальної точки зору, рівень життя сам по собі не гарантує майбутнього. Так – часто на наших шляхах можна зустріти дорогі автомобілі, але часто можна побачити й розчарування життям в очах наших дітей. Дітей, яким 14-16 років.
Це розчарування – наслідок недоотриманої в свій час материнської і батьківської опіки. Бо ніякими матеріальними «відкупними» не можна замінити мамину  казку і бабусину колискову перед сном, ігри з татом чи похід до лісу з дідусем. Нерозпалений  в свій час вогник родинної любові потім обертається погаслими очима і спустілими душами наших дітей.
І виправити це упущення батьків школа не завжди може. Бо ж важко ставати наставниками і вчителями для тих діток, які в часи свого раннього дитинства духу наставництва і вчительства по-справжніми не відчули.
Я вважаю, що ми повинні прагнути не підвищити рівень життя, а покращити якість життя, неодмінними складовими якого мають бути повноцінне дитинство і повноцінне батьківство.
Любімо своїх дітей, вкладаймо в них душу й серце, наповнюймо їх життєвою енергією,  коли вони цього потребують!
Тільки тоді ми будемо не ВИЖИВАТИ, не ПРОЖИВАТИ, не ДОЖИВАТИ, а повноцінно ЖИТИ! 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Андрій – військовослужбовець Національної гвардії України. Разом із бойовими побратимами повернувся із фронту до Луцька на ротацію.
Костянтин Байчук – майор Збройних сил України, начальник групи комунікацій штабу 100-ї бригади територіальної оборони Волині. Добровольцем чоловік пішов до…
Ганна Дарніченко у квітні минулого року разом з чоловіком та двома синами переїхала з Лисичанська на Волинь. Впродовж року родина…
Коментарів: 2
ковельчанка Показати IP 11 Серпня 2008 20:45
Галю, вітаю тебе з Днем ветеринара! Кидай ти ту політику, їдь до нас у село, тут роботи - не початий край!
Тетяна Показати IP 28 Листопада 2010 12:09
Дуже доречна стаття!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus